Eladó lakás Mezőtúr 20 900 000 Ft

Leírás

Mezőtúr KÖZPONTJÁBAN, a Szabadság téren, nagy terekkel rendelkező, SZÉPEN FELÚJÍTOTT, FIATALOS, 2 szoba plusz étkezőkonyhás társasházi lakás eladó.

A képek nem látványtervek, a lakás élőben is pontosan így néz ki!

 

A lakás:

A CSENDES, belső parkolóra néző, TÁGAS, 59 m2-es lakásban két nagy szoba, étkezős konyha, kamra, fürdőszoba és KÜLÖN WC található. A nappaliban étkező és társalgórész, de akár egy szülői hálórész is kialakítható, így a másik szintén tágas szoba a gyerek(ek) birodalma lehet. Mind a hálószobában, mind az előszobában elfér egy nagy gardróbszekrény is, a fürdőszobában pedig KÉNYELMESEN van helye a mosógépnek.

 

A felújítás:

A FRISSEN ELKÉSZÜLT 4. emeleti lakásban megújultak a burkolatok és a beépített bútorok. A közel 10 millió Ft értékű felújítás során a konyhában magasfényű konyhabútor és elektromos sütős tűzhely, a fürdőszobában akrilkád és fiókos mosdószekrény, valamint MINŐSÉGI csaptelepek lettek beépítve és a vízvezetékek is sorra kerültek. A lakásban új biztosítéktábla, új konnektorok és kapcsolók kerültek felhelyezésre. A kellemes hűvösről új KLÍMA, a melegvízről új villanybojler gondoskodik. Az ablakok és bejárati ajtó ki lettek cserélve MODERN, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRA. 

Ennek a lakásnak ÖN LEHET AZ ELSŐ LAKÓJA a felújítás óta!

 

A társasház:

A jó lakóközösséggel rendelkező, az OTP fölött található házban nemrég újították fel a tetőt, mindemellett a lakók felújítási alapot képeznek a jövőben várható kiadásokra (pl. lépcsőház festése). A földszinten tároló áll az itt lakók rendelkezésére.

 

Kinek ajánlom:

Az AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, tehermentes lakást ajánlom FIATALOKNAK, kezdő lakásként, gyermekes pároknak, illetve BEFEKTETŐKNEK, mert jelenlegi állapotában 120.000 Ft/hó + rezsiért kiadható. A kiadásban és a bérletmenedzsmentben akár hosszú távon is tudok segíteni.

 

A lakás ára: 20,9 millió Ft

 

Az ingatlanban található, többségében vadonatúj IKEA bútorzat és dekoráció külön megegyezéssel, opcionálisan megvásárolható.

Jöjjön el és tekintse meg a lakást mihamarabb! Várom hívását az alábbi telefonszámon: 30/206-8985

Lakás részletei

Ár: 20 900 000 Ft
Méret: 59 négyzetméter
Azonosító: 11399584
Irodai azonosító: 184500002
Emelet: 4. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Ingatlan állapota: Felújított
Egész szobák: 2